Termékeink

DEUS II Lite 22FMF-RC fémdetektor

DEUS II LITE RC-22.png
DEUS II LITE RC-22.png
DEUSII RC.png
DEUSII RC back.png
RC bőrtok.png
DEUSII 22 coil.png
deus2 szár.png
DEUS II WAVE GUIDE.jpg
RC töltő kábel.png
XP charge clip.jpg
SCREW SET.jpg
Cikkszám: xp-det-DEUSII22FMFRC
531 990 FT
Egység: 1 DbBruttó egységár: 531 990 FT / 1 Db

Termékismertető

 • Fast Multi Frekvencia (FMF): egyidejűleg több működési frekvencia. A Deus II. működési frekvenciája 4 - 45 khz között helyezkedik el. Természetesen egyedi frekvencián is működik, amennyiben csak egyen szeretnénk használni.
 • A kereső tekercsek új típusúak, így a vezérlőegység és a tekercsek sem kompatibilisek a Deus korábbi verzióival.
 • A tekercsekben helyezkedik el az akkumulátor, tehát nem a szárban, mint a magas frekvenciás (fehér) tekercseknél.
 • Jelen pillanatban kétféle tekerccsel rendelhető: 22 és 28 cm.
 • A távirányító (RC) ütésálló, valamint 20 méterig teljesen vízálló IP 68 szabvány szerint.
 • Az távirányító frissíthető számítógépen keresztül, amennyiben újabb verzió jelenik meg.
 • Speciális menetes csatlakozó helyezkedik el a távirányítón, ezen keresztül lehet a víz alatti fülhallgatót illetve a vezetékes fejhallgatót csatlakoztatni.
 • 12 gyári program minden terepen, minden körülmények között!
 • Vezetékes fejhallgató csatlakoztatása:
  1. szürke dugó = 1m max. Ez a dugó a szárazföldön szokásos használatra vagy max. 1 m-ig merülő távirányítóhoz.
  Piros dugó 2. sz. = max. 20m. Kizárólag víz alatti használatra. A szárazföldre visszatérve mindenképpen cserélje le a szürke dugóra.
 • Több mint 30 órás működési időtartam
 • Új típusú WS6 teljes értékű fejhallgató.
 • Vízben való használathoz továbbra is nélkülözhetetlen az antenna a tekercs és az RC között.
 • A detektor teljes súlya mindössze 750 gr. a 22 cm-es tekerccsel!

A termékleírás folyamatos bővítés alatt van!

A csomag tartalma:

 • Ütés- és vízálló Deus II. távirányító
 • 22 cm-es vagy 28 cm-es vízálló tekercs
 • Univerzális nyél
 • Három ágú töltő/update kábel
 • Töltőcsipesz
 • Csavarszett
 • Magyar nyelvű használati útmutató


Fontos megjegyzés a távirányítóval kapcsolatban: a végfelhasználóknak a piros kupakot a távirányító aljába kell tenniük, ha 1 m-nél mélyebbre mennek, és utána ki kell venniük, hogy visszatehessék a szürke kupakot.

 https://www.xpmetaldetectors.com/en/produit/xp-deus-ii-remote-control.php

TÁVIRÁNYÍTÓ

 • A DEUS II előnye, hogy a programok széles skáláját kínálja, amelyek minden terep- és keresési körülményhez alkalmasak.
 • 12 gyári program + 12 felhasználói program

  1. GENERAL (FMF - max. frekvencia 40khz): alacsony és magas frekvenciákat használ, és kiváló értékelést ad a talajban lévő célpontokról. Kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt megfelel. Kiváló találat/hamis jel arányt kínál a talajban, mivel kiiktatja a talajban lévő nedvességet, amely például lyukak felett áthaladva hamis hangokat okozhat. Ezért nagyobb magabiztosságot és pontosságot élvezhet a mély célpontoknál. Ez a nedves talaj kivonás csillapítja a nagyon gyenge elektromos vezetőket, mint pl. a koksz és kisebb mértékben bizonyos nagyon vékony célpontokat, mint az alumíniumfólia.
  2. SENSITIVE (FMF - max. frek. 40khz): alacsony és magas frekvenciákat használ 40 kHz-ig. Nagy hatékonyságú minden célpontra, ásványos és szennyezett talajon. A legkisebb leletek keresésekor is nagyon hatékony működés.
  3. SENSI FT /SENSITIVE FULL TONES/(FMF - Max. frek. 40khz): ugyanazon a platformon alapul, mint a 2-es SENSITIVE program, de a Full Tone audio üzemmóddal van konfigurálva, a reaktivitás pedig 2,5 helyett 3 értéken van beállítva. Nagyon gazdag és informatív hangazonosítást kínál, mely egy kicsit több tapasztalatot igényel, mivel minden egyes célindex a vezetőképességgel arányosan más-más hangot generál (lásd Discri > Full Tones). Nagyon hatékony erősen szennyezett vasas és ásványos talajban.
  4. FAST (FMF - max. frek. 40khz): ugyanazon a platformon alapul, mint a 2-es SENSITIVE program, de a hangot Pitch módra, a Reaktivitást 2,5 helyett 3-ra állítja, és a négyzetes hangfunkciót használja. Ez a három beállítás együttesen lehetővé teszi, hogy a gép gyorsan dolgozzon vasszennyezett és ásványi anyagokkal szennyezett talajban.
  5. PARK (FMF - max. frek. 24khz): olyan rekreációs területek keresésére van beállítva, mint például parkok, száraz homokos strandok, stb. helyek, amelyek általánosan szennyezettek.
  6. DEEP HC /DEEP HIGH CONDUCTOR/(FMF - max. frek. 14khz): nagyon alacsony és közepes frekvenciákat ad össze 14 kHz-ig. A jó vezetőképességű célpontok jobb lokalizálására tervezték, mely ideális az érme depókhoz, miközben a 14 kHz-es frekvenciát használva kiváló érzékenységet biztosít a különálló érmékre.
  7. DEUS MONO: A MONOFREKVENCIA 4 - 45 kHz között állítható. Egyszerre egy frekvencián működik, mint az első Deus, de egyesíti a DEUS II előnyeit, mint például a 45 kHz-ig kibővített frekvenciatartomány, a jobb teljesítmény, hangminőség, az interferencia jobb kiküszöbölése stb. Több frekvencia egyidejű használata esetén nagyobb a valószínűsége annak, hogy instabil frekvenciához csatlakozik, mintha csak egy frekvenciát használna, így a DEUS MONO segíthet ezekben a helyzetekben.
  8. GOLD FIELD (FMF - max. frek. 40khz): magasan ásványosodott aranytartalmú talajra való. Az aranyrögök gyakran a talajban vagy vaskos tárgyakban jelennek meg ezekben a környezetekben.
  9. RELIC (FMF - max. frekvencia 24khz): ugyanúgy kerül feldolgozásra, mint a 8-as GOLD FIELD program, de alacsonyabb kivont frekvenciákat használ a nagy tömegű tárgyak kereséséhez.
  10. DIVING (FMF - max. frekvencia 14khz): az első és legstabilabb a három program közül, amelyet sós vízben való merülésre vagy egyszerűen nedves homokon való munkára szántak. Nagyon alacsony és közepes kivont frekvenciái jobban megtalálják az értékes célpontokat, például gyűrűket és érméket, miközben természetesen kevésbé érzékeny az alacsony vezetőképességű célpontokra, például az alumíniumfóliára, mint az érzékenyebb 11-es BEACH és 12-es BEACH SENS programok. Így időt takaríthat meg, és hatékonyabb lehet a nehéz búvárkodási körülmények között.
  11. BEACH (FMF - max. frekvencia 24khz): magasabb, 24 kHz-ig terjedő frekvenciákat használ, és így érzékenyebb a kis célpontokra a Diving programhoz képest. Jól alkalmazható nedves területeken.
  12. BEACH SENS (FMF - max. frekvencia 40khz): 40 kHz-ig terjedő frekvenciákat tartalmaz, amelyek kiváló érzékenységet biztosítanak a legkisebb célpontokra anélkül, hogy a nagyobb célpontok esetében veszítene a teljesítményéből. Ez a legmélyebb strandprogram a nedves körülményekhez, de egyben a legreaktívabb is


Vezeték nélküli XP szabadalmaztatott egységen keresztüli kapcsolat
    MI-6 csatlakozás
    Beépített operatív vezérlés
    Összecsukható és ergonomikus, bármikor cserélhető fejhallgató pánt
    Időjárásálló
    Lítium akkumulátor
    Az akkumulátor élettartama: 15 óra
    Súly: 82 gramm
    Felbontás: 64x64 px
    Gyorstöltés USB-vel: kevesebb mint 3 óra
    Jelzi a fejhallgató és a tekercs akkumulátorának szintjét
    Pontos, mélyreható célpont-azonosítás
    Tekercs memória (10 tekercs)
    Tartósságra tervezve, 5 év garanciával (akkumulátor garancia 2 év)
    Made in France

Tekercsek:
Válassza ki a gyors és egyidejű többfrekvenciás programokat vagy válasszon 49 egyedi frekvencia közül 4 és 45 kHz között.

*Ez a grafikon szemlélteti az érzékenységet és a vas megkülönböztető képességet a frekvenciától függően, valamint a célpontok széles spektrumát lefedő gyors többfrekvenciás programok előnyét. Ez csak egy alapvető vázlat, amely a programok és a valós terepviszonyok függvényében változhat.

Vezeték nélküli FMF® Gyors és egyidejű többfrekvenciás tekercs
    49 frekvencia: 4 és 45 kHz között
    Vezeték nélküli tekercs akkumulátor élettartama akár 20 óra lehet a programoktól és frekvenciáktól függően
    Súly: 345 gr
    Teljesen vízálló 20 méterig
    Szállítása tekercsvédővel, csavar készlettel és alsó szárral történik
    5 év garancia (akkumulátor 2 év)
    Made in France

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

 • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
 • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
 • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
 • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
 • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben