Termékeink

FÉMKERESŐS TALÁLKOZÓ 2017

Természetesen ez az év sem telhet el fémkeresős találkozó nélkül, így az idei lesz immáron a 6. alkalom, amikor érdekes programokkal, különféle akciókkal és felhőtlen szórakozással várjuk a fémkeresőzés kedvelőit. Afféle vérfrissítésként, idén pár dologban változtattunk a szokásokat illetően, hogy még jobban fokozzuk a hangulatot, és még inkább a kedvetekre tegyünk. Reméljük sikerül! :D

IDŐPONT

A rendezvény napja 2017. augusztus 12, szombat, de, ahogy azt korábban is szoktuk, már péntek estére is várunk titeket. A helyszínen rendelkezésünkre áll kemence, bográcshely, grill, büfé stb., szóval igyekszünk egy igazán jó hangulatú, pihentető, laza estét eltölteni, ahol mindenki jól érzi majd magát.

HELYSZÍN

Az első lényeges változás, hogy most egy teljesen új helyen, a Vérteslovas Szabadidőparkban (8085. Vértesboglár, Kossuth L. u. 69.) leszünk, ahol a rendezvényen kívül is több érdekes, szórakoztató és izgalmas kikapcsolódási lehetőség várja az oda látogatókat. Így akár jöhet az egész család, garantáltan nem fog unatkozni senki!

Csak, hogy néhányat említsünk a lehetőségek közül:

 • mászófal használat (biztosítással és csak felnőtteknek),
 • kiépített medencék,
 • óriás csúszdák,
 • lovaglási lehetőség, stb.

A helyszínnel kapcsolatosan bővebb információkat találtok a park honlapján: http://www.verteslovas.hu/

PROGRAMOK

A másik fontos módosítás a programokat érinti. A májusi Go-Minelabbing napon tapasztaltak alapján, mivel úgy láttuk, hogy a játékok hoznak igazán lázba titeket, most a találkozón is többféle fémkeresős játékot szervezünk, de azért egy előadást is beiktatunk, mellyel próbálunk nektek eligazítást adni a fémkeresőzéssel kapcsolatos jelenlegi jogi szabályozás útvesztőiben.

Íme hát a programrendünk:

10.00 – Megnyitó
10.30 – 11.30 Fémkeresős játék
12.00 – 13.30 Ebéd
14.00 – 15.00 Előadás, ami után kérdéseitekre is választ kaphattok.
15.30 – 16.30 Fémkeresős játék
16.45 – 17.45 Fémkeresős játék
18.15 – 19.00 Tombola

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a kezdési időpontok tolódhatnak, változhatnak!

A játék helyszíne kb. 15 perces gyalogútra van a szabadidőparktól, de természetesen, aki autóval szeretne átjönni a rendezvényről, az sem akadály.

Bár több dolog változik idén, a tombola fődíja azonban marad a régi. A szerencsés nyertes idén is egy XP Deus Lite fémdetektort vihet haza WS4 fejhallgatóval és 28-as tekerccsel. Persze ezen kívül is még sok értékes nyeremény fog gazdára találni a tombola és a játékok során is, melyekhez előre is sok sikert és szerencsét kívánunk mindenkinek!

AKCIÓK

1.) A Minelab GO-FIND 20 fémdetektor 66.990,- Ft helyett mindössze 39.990,- Ft lesz, ráadásul egy GO-FIND hordtáskát is adunk hozzá ajándékba.
2.) A Deus Full 28-WS4-RC és 28-WS5-RC, valamint a Deus Lite 28-RC csomagok mellé ajándékba adjuk a 62.990,- Ft értékű MI-6 pinpointert.
3.) Minden Deus HF tekercs mellé ajándékba adunk még egy akkumulátort, melynek értéke 14.990,- Ft.
4.) Az eddigi évekhez hasonlóan minden egyéb termékünket 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. A kedvezmény nem vonatkozik tehát az egyébként is akciós termékekre!

Az akciók csak a rendezvény helyszínén a készlet erejéig érvényesek!

ÁRAK

A belépőjegy ára 2.500,- Ft, mely tartalmazza egy tombola jegy és a szombati meleg ebéd árát. A karszalag mellé kaptok egy ebédjegyet, mely a tavaly történt malőrt igyekszik kivédeni.
A tombolajegy ára: 350,- Ft/db.

SZÁLLÁS

Szállásokat nálunk lehet foglalni a sale@detector.hu e-mail címen, és a fizetés is nekünk történik majd a helyszínen készpénzben. A szálláslehetőségeket és azok árait az alábbiakban ismertetjük, és a még szabad helyeket igyekszünk folyamatosan frissíteni. A szálláshelyeken nagyobb méretű szobák vannak, ezért a foglalásnál kérjük, vegyétek figyelembe, hogy megvan az esély arra, hogy nem ismerőssel kerültök egy szobába. Ezt sajnos csak abban az esetben tudjátok kikerülni, ha a komplett szobát kibérelitek. Mi azt tanácsoljuk, hogy próbáljatok a baráti társaságotokkal, ismerősökkel együtt szobát foglalni.

A következő szálláshelyek foglalhatók:

Muskátli Parasztház – 3.400,- Ft/fő/éj

 • 1 db 5 fős szoba
 • 1 db 12 fős szoba

Tulipán Parasztház – 3.400,- Ft/fő/éj

 • 1 db 7 fős szoba
 • 1 db 9 fős szoba

Metzger-ház – 3.500,- Ft/fő/éj

 • 1 db 8 fős szoba (tetőtérben)

Jurták – 3.200,- Ft/fő/éj

 • 6 db, egyenként 9 fős jurta
ÉTEL-ITAL

A péntek esti menü kialakítás alatt van. Erről több információt később teszünk ki. Az szombati ebéd bográcsgulyás kenyérrel, mely, ahogy már említettük, szerepel a belépőjegy árában. A helyszínen büfé üzemel, ahol az eredetihez képest mérsékelt áron kapható csapolt sör (Zámolyi világos sör – a zámolyi Pedró Söröző saját készítésű házi söre), folyó bor, rövid italok, üdítők és ásványvíz.


Bármilyen további kérdés esetén keressetek minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
E-mail: sale@detector.hu
Mobil: +36 20 511 6740 vagy +36 70 942 4055

Mindenkitől elvárjuk a kulturált viselkedést a rendezvény előtt és alatt is!
Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel:
a Detect Max Hungary Kft. csapata

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

 • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
 • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
 • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
 • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
 • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben