Termékeink

FÉMKERESŐS TALÁLKOZÓ 2019

Metalldetektor Rallye 2019

Idén ismét megrendezzük az éves fémkeresős találkozónkat. Rendhagyó módon azonban most 2 napon át tart majd a rendezvény, a helyszín pedig a Mohácshoz közeli Sátorhely lesz.

Az első napon, szombaton - most először - minden résztvevőnek lehetősége lesz szervezett keretek között fémkeresőzni a mohácsi csatatéren* a Janus Pannonius múzeum régészeinek támogatásával, megismerve ezzel a legális fémkeresőzés ezen részeinek működését, továbbá segítve a kutatás előbbre jutását. A második napon pedig a megszokott programok - fémkeresős játékok, versenyek, tombola, stb - zajlanak majd. A mohácsi csatatérkutatásról az alábbi linken részletesen is olvashattok: https://mohacs.blog.hu/

A rendezvényen a Minelab is képviselteti magát, szakértőik ismertetik a gépek legmegfelelőbb beállításait, működését, stb.

Bár a rendezvényünk idén is bárki számára látogatható, a minél pontosabb szervezés érdekében azonban szeretnénk megkérni titeket, hogy egy rövid regisztrációval – nevetek és lakcímetek irányítószámának megadásával - segítsétek munkánkat. A regisztrációkat minden esetben elektronikusan a talalkozo@detector.hu címre várjuk 2019. július 15-ig, cserébe pedig egy kis ajándékcsomaggal kedveskedünk nektek a belépő mellé, sőt 5% extra kedvezményt is kaptok bármely termék árából, amely más akcióban nem szerepel. A jelentkezéseket minden esetben visszaigazoljuk arra az e-mail címre, melyről az érkezett.

Helyszín:

Sátorhely, Címerező tábor (Mohácstól 5 km-re)
(GPS koordináták: 45.943738,18.634444)
Megnézem a térképen

Időpont:

2019. július 20-21.

Programmenet:

Júl. 20. szombat: Mohácsi hadszíntérkutatás

 • 9:00 - Gyülekező a címeres tábornál
A kutatás és a kutatási protokoll bemutatása után indulunk ki a csatatérre. Ebédet és vizet mindenki hozzon magával, mivel közösen csak a kutatás végén fogunk  visszatérni a táborba. (Természetesen bárki abbahagyhatja előbb is, ha szeretné.)
 • 18:30-19:00-től vacsora, majd kötetlen beszélgetés

Júl. 21. vasárnap:

 • 10:00 - Megnyitó
 • 11:00 - Kulcskereső játék
 • 12:30 - Ebéd a táborban
 • 14:00 - Pinpointeres kapirgálás
 • 15:30 - Zsetongyűjtés
 • 17:00 - Csapatok egymás ellen
 • 18:30 - Tombola

* A programok némileg változhatnak (nem szeretnénk), illetve az időpontok sincsenek kőbe vésve, de igyekszünk ehhez tartani magunkat.

A "pinpointeres kapirgáláshoz" mindenki hozza magával saját pinpointerét, amivel a játékon részt tud venni. Minimális mennyiségben mi is tudunk kölcsönadni, de sajnos ez a szám véges. Utolsó lehetőségként a játék előtt 30 perccel (kizárólag ebben a fél órában) minden, készleten lévő pinpointerünk megvásárolható 25% kedvezménnyel.

A többi játék szabályait a kezdés előtt ismertetjük!

Jegyárak:

Belépőjegy:

 • 1 napos (július 21.) 3.000,- Ft/fő

          Tartalmazza a vasárnapi ebédet és egy tombola jegyet.

 • 2 napos (július 20-21.) 5.000,- Ft/fő

          Tartalmazza a szombati vacsora és a vasárnapi ebéd árát és egy tombolát.

Tombola:  400 Ft/db

Nevezési díj a versenyekre: 2.000 Ft/fő

Szállás:

Szállás a szabad helyek függvényében előzetes egyeztetéssel igényelhető a talakozo@detector.hu e-mail címre küldött levélben. Ára 2.500,- Ft/fő/éj. A szobák 3 ágyasak, így ennek függvényében tudunk helyet biztosítani. Ha valaki inkább sátorozni szeretne, arra is van lehetőség, díjmentesen.

Étkezés:

A rendezvény helyszínén büfé áll mindenki rendelkezésére hideg, meleg italokkal, szendvicsekkel, sültekkel.

A szálláson nincs reggeli, de a faluban kettő bolt is található a közelben, ill. az említett büfé is már reggeltől nyitva lesz.

Egyebek:

A programok között és alatt is kiépített tesztpálya áll mindenki rendelkezésére, ahol a saját, illetve a mi gépeinket is kipróbálhatjátok.

A kétnapos rendezvény alatt a Minelab szakemberei segítenek a gépek helyes beállításában és a gépek tesztelésében.

Mivel várhatóan meleg lesz, így a szombati kutató napra mindenki biztosítsa magának a megfelelő folyadék utánpótlást! Lehetőség lesz aznap is a büféből beszerezni ebédet.

Ha valakinek nincs fémkeresője, de szeretne a versenyeken részt venni, jelezze nekünk, és a bemutató gépekből keresünk neki megfelelőt kölcsön, természetesen ingyenesen!

A rendezvényre különleges akciókkal is készülünk:

Equinox akcióORX akció5+5 akció


Bármilyen további kérdés esetén keressetek minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
E-mail: sale@detector.hu
Mobil: +36 20 511 6740 vagy +36 70 942 4055

Mindenkitől elvárjuk a kulturált viselkedést a rendezvény előtt és alatt is!
Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel:
a Detect Max Hungary Kft. csapata

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

 • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
 • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
 • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
 • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
 • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben