Termékeink

11. FÉMKERESŐS TALÁLKOZÓ - 2023.08.12.

Sziasztok!

Ismét vészesen közeledik a fémkeresős találkozónk napja, ezért folyamatosan szeretnénk közölni veletek az információkat a rendezvényről. A fémkeresős találkozó időpontja 2023. augusztus 12. szombat. A kezdést reggel 9.30-ra tervezzük megnyitóval, majd egymást fogják követni a programok egészen este 19.00 óráig. Mint mindig, most sincs kőbe vésve a különböző versenyek, játékok és előadás időpontja, ezért időeltolódások előfordulhatnak. Ami biztos, hogy az időben érkezőknek ajándékkal kedveskedünk a készlet erejéig, ezért sem érdemes reggel késni. :)

A részvételi díj 6.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szombati ebédet, egy darab tombola jegyet és a játékokon való részvételt, valamint ajándékot a készlet erejéig.

A másik pedig, amit már megszokhattak azok, akik évek óta velünk tartanak, hogy már előző este, pénteken elkezdjük a hangolódást. :) Beszélgetéssel, iszogatással és jó hangulattal :) Ezúttal egy autentikus kemencés vadmalac vacsorával igyekszünk vendégül látni mindenkit, aki úgy gondolja, már előző este megtisztel minket a jelenlétével. :)
 
Természetesen lehetőség van szállás lefoglalásra is, amit a rally@detector.hu címen tehettek meg! A rendezvényre kizárólag az erre a címre érkező e-mailek alapján tudunk szállást biztosítani!
A foglalható szobák jelentkezési sorrendben történő foglalással ezek lehetnek:

Két ágyas szoba: 25.000 / éj
Három ágyas szoba (1 francia ágy + 1 normál ágy): 30.000 / éj
Faház ami öt ágyas több légterű: 30.000 / éj

A rally@detector.hu email címre küldjétek el, hogy melyik szobát szeretnétek és mely napokra (pl. 2 ágyas szoba, péntek és szombat estére. Név: Minta Péter, Elérhetőség: +36 20 000 0000). Mindenki kapni fog vissza igazolást 48 órán belül! Amennyiben ez nem történne meg, kérjük telefonon jelezzétek! (+36 70 942 4055)
 
Hamarosan még több információval és részletes programmal jelentkezünk!

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben