Termékeink

Fémkeresős verseny

2013-05-06

2013-ban is megrendezésre került a gyártók és versenyzők részvételével a GNRS. Ez a Grand National Relic Shootout egy nemzetközi verseny, ahol az indulók és gyártók is tesztelhetik magukat valódi terepen.

A First Texas Products könnyedén megnyerte a csúcspozíciókat a 2013-as GNRS-en csapatos és egyéni versenyekben is. Több mint 200 versenyző vett részt az eseményen. Csapatversenyben az első és második helyet a Teknetics és a Fisher zsebelte be, ebben a sorrendben. Ezen felül 5 top versenyző közül 4 Fishert és Tekneticset használt.

Virginia-ban tartották egy polgárháborús terepen, ahol a Fisher és a Teknetics detektorok szerepeltek a csúcspozíciókban összesítettben.

Jeff Rees Ohio-ból, aki egy Teknetics T2-t használt, talált egy tökéletes állapotban lévő dögcédulát J. W. Brandt katonától, aminek egyik oldalán a katona neve volt és 9 csata, amiben részt vett, Norman's Ford-tól Gettysburgig, fordított időrendben. Tracy Short Tennesseeből pedig egy Gold Bug-al varázsolt ki a földből egy 16. századi ezüst bevonatú szablyát.

Az 1931-ben alapított Fisher RL a legelső fémdetektor gyártók egyike. A Teknetics-et és a Fishert egyaránt a legtapasztaltabb gyártók építették, mindig a legfrissebb technológiával, ezért a világ legjobbjai. A legutóbbi verseny is ezt bizonyítja!

A verseny további résztvevői:

  • Garrett
  • Minelab
  • Tesoro
  • Bounty Hunter

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben