Termékeink

Fisher Labs

Fisher logo

1931 óta a Fishert a fémdetektorok világának legmegbízhatóbb neveként ismerjük. Akár földfelszín alatti közüzemi vezetékeket keresel, akár biztonsági terep-előkészítést végzel, vagy elfeledett kincsek nyomára akarsz bukkanni, a Fisherrel ezeket könnyedén megtalálod. Legyen a detektor analóg vagy digitális, egy vagy több frekvenciás, a Fisher minőségére és tudására mindig számíthatsz, ha fémdetektorra van szükséged.

Már hosszú ideje vagyunk a nagyteljesítményű arany- és kincskereső fémdetektorok élén, új technológiai áttöréseink pedig elveszett kincsek egy teljesen új világát tárták fel. A Fisher kínálja az ipar legszéleskörűbb választékával bíró fémdetektorokat, az egyfrekvenciástól a multifrekvenciásig, az F2 elemi teljesítményétől az ipar csodálatát kiváltó F75-ig, felszíni kereséstől a mélybúvárkodásig... a Fisher mindig többet talál.

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben