Termékeink

Fizetési feltételek

Vásárláskor többféle fizetési mód közül választhat (utánvét, előre utalás, online bankkártyás fizetés), melyet a megrendelés elküldését megelőzően a kosárban jelölhet be. Először a szállítási módot kell megadni, majd ezt követően kerül sor a kívánt fizetési mód kiválasztására.

 

Készpénzes fizetés

Ha a megrendelt árut személyesen kívánja átvenni üzleteink valamelyikében, lehetősége van készpénzben fizetni a termék árát.

Ha a kiszállítást választja, akkor utánvéttel a futárnak is fizethet készpénzben az áru átvételekor.


Előre utalás

Cégünk lehetőséget biztosít átutalásos fizetésre is. Ebben az esetben előlegbekérőt állítunk ki, amit e-mailben elküldünk a megrendelőnek. Az árut akkor lehet átvenni, vagy akkor tudjuk kiszállítani, ha bankszámlánkon látjuk az átutalt összeget. A számlát természetesen az áru átvételekor a csomag tartalmazza.

Bankszámlaszámunk: Sberbank Magyarország Zrt. 14100275-18969049-01000003

Kérjük, ennél a fizetési módnál várja meg a visszaigazolást, és csak ezután fizessen!

 

Online fizetés bankkártyával - BEÜZEMELÉS ALATT!


Bankkártyájával az alábbi módokon fizethet webáruházunkban.

1.  Az OTP Bank Nyrt. online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemelte­tett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13–19 jegyű szám.)
 • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
 • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye [CVV2, vagy CVC2]. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

 • Visa® (dombornyomott)
 • MasterCard® (dombornyomott)
 • American Express® (dombornyomott)
 • Visa Elektron® (nem dombornyomott)

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

 • Maestro®(nem dombornyomott)

Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plussz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folya­mat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP Bank oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvé­nyesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

2. A PayPal rendszerén keresztül

Ha a PayPal rendszerén keresztül fizet, áruházunk automatikusan átirányítja Önt a PayPal oldalára, a bankkártya-adatokat tehát minden esetben ott kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el hozzánk.

A PayPal által elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

PayPal fizetési lehetőségek:

PayPal átutalás

Ehhez szükséges a vevő részéről is aktív PayPal regisztrációval/számlával rendelkezni. Amennyiben újonnan hoz létre PayPal-fiókot, a PayPal $1-t le fog emelni a bankszámlájáról – így ellenőrizve, hogy létező számláról van-e szó -, melyet néhány napon belül vissza is utal a PayPal-számlára – kérjük, számoljon ezzel a költséggel az első paypalos fizetésénél! Ezt az összeget a PayPal vonja le öntől, a folyamatra semmi ráhatásunk nincs, ezért semmiféle kompenzációt nem biztosítunk. A későbbiekben a PayPal rendszerének használata vásárlóként teljesen ingyenes. 


PayPal-on keresztüli direkt bankkártyás fizetés:

Ehhez a funkcióhoz nem szükséges PayPal regisztráció, ellenben meg kell adni a vevőnek a bankkártya adatait. Természetesen mindezt a PayPal által biztosított titkosított és biztonságos környezetben.


További információk a PayPal fizetéssel kapcsolatban a PayPal weboldalán találhatók.

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

 • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
 • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
 • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
 • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
 • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben