Termékeink

Kedves fémkeresős társunk!

 

Hallottál már a Minelab világszerte minden évben megrendezésre kerülő programjáról, a „Go Minelabbing”-ről? Idén először Magyarország is csatlakozik az eseményhez, mely a Detect Max Hungary Kft szervezésével kerül megrendezésre. A rendezvény célja, hogy minél többen összejöjjünk, és közös fémkeresőzéssel, játékkal, beszélgetéssel, szórakozással töltsük a napot.

A rendezvényt 2017. május 20-án, szombaton tartjuk az Észak-dunántúli régióban (jelenleg még folynak a tárgyalások a pontos helyszín kapcsán). A tervezett programok között szerepel fémkeresős verseny értékes nyereményekért (pl. fémdetektor), de lesz tombola is, illetve lehetőség nyílik közelebbről is megismerkedni a Minelab detektorokkal, élükön a legújabb aranykeresőjükkel, a Gold Monster 1000-rel, melyeket ki is lehet majd próbálni a helyszínen. A pontos információkkal és a részletes programmal hamarosan jelentkezünk.

Az esemény mindenki számára nyitott, a belépés ingyenes. Jelentkezni a sale@detector.hu e-mail címre küldött levélben lehet, melynek tartalmaznia kell a résztvevők nevét és lakhelyének irányítószámát (más adatra nincs szükség), valamint kérjük, hogy a tárgy mezőbe írjátok be a rendezvény nevét: Go Minelabbing. A regisztrációra azért van szükség, mert a Minelab minden résztvevő számára küld egy kisebb ajándékcsomagot, és nem szeretnénk, ha erről bárki is lemaradna. A regisztrációs visszaigazolásokat, illetve az eseménnyel kapcsolatos további információkat a regisztráció során használt e-mail címre küldjük, valamint hamarosan a facebookon és a www.detector.hu weboldalon is közzétesszük a részleteket.

Reméljük, hogy ezzel a programmal egy új hagyományt teremtünk, és a Ti segítségetekkel minden évben megtarthatjuk majd. Szeretettel várunk mindenkit!

 

Üdvözlettel:
Detect Max Hungary Kft. csapata

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben