Termékeink

HÍRLEVÉL - 2015. ÁPRILIS

 

Kedves Olvasóink!   

Örömmel tudatjuk, hogy 2015. április közepétől elindul hírlevelünk. Ettől kezdve havonta jelenünk meg az újdonságokkal, aktuális akcióinkkal, egyéb tudnivalókkal. Reméljük, elégedettek lesztek velünk, és az itt található információk hasznosak lesznek számotokra.

Hogy kedvet csináljunk nektek, egy kis ajándékkal készültünk. Mint azt már tudattuk a honlapunkon, a facebookon és egyéb fórumokon is, mindenki, aki feliratkozik hírlevelünkre, a következő vásárlása alkalmával 5% kedvezményt kap a végösszegből. Ehhez nem kell mást tennetek, mint vásárláskor a weboldalon a megfelelő helyre beírni az alábbi kódot, és a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt. A kedvezmény az aktuális akcióban meghirdetett termékekre is érvényesíthető.

Kedvezményre jogosító kód: dmhk-2015-0421-0630 (A kódot kisbetűkkel és "-" jelek nélkül írjátok be, a rendszer automatikusan tagolja!)

További kellemes böngészést kívánunk nektek!

 

Üdvözlettel:

a szerk.

   

ÚJDONSÁGOK   

Makro Racer   Makro Pointer
Deus WS4 csatlakozó    Könyvek 
     

AKTUÁLIS AKCIÓK

Makro Racer standard csomag akció   XP akciók

A fenti akciók 2015. április 21. 00:00 órától 2015. május 17. 24:00 óráig leadott megrendelésekre érvényesek.

 

ÉRDEKESSÉGEK

Tippek és technikák a tengerparti és sekélyvízi kereséshez

A tenerparti keresés talán az egyetlen formája a kincsvadászatnak, amely során bárki többezer dolláros tárgyakat találhat csupán egy kisebb utazás alkalmával. Legfőképpen akkor, ha valaki rendszeresen eljár ilyen helyekre, hiszen értékes tárgyakat folyamatosan vesztenek el strandokon a világ minden pontján. Néhány kivételtől eltekintve, mindig lesznek olyan strandok, fürdőző helyek a világban, ahova az emberek eljártak fürödni, és hacsak a víz szennyezettsége ezeket alkalmatlanná nem teszi, éveken keresztül népszerűségnek örvendenek a fürdőzők körében.

Az alapok

Először is tekintsük át, hogy milyen jellegzetes kihívásokkal kell szembenézniük a tengerparti keresőknek. Ezután megosztunk néhány tippet és technikát, amelyek segítségével sikeresebbé válhatsz a kutatásaidban. Mindenekelőtt, szükségünk van egy tiszta képre, hogy leginkább milyen típusú tárgyakra lelhetünk, mivel ez fogja előírni, hogy milyen beállítások lesznek a legalkalmasabbak az effajta kereséshez. A pénzérmék meglehetősen gyakoriak lesznek, várakozásainknak megfelelően. Az érmékről szóló fejezetben sokféle érme – Egyesült Államok-beli és egyéb helyről származó –lesz feltüntetve a tárgyazonosító számértékei alapján, valamint hogy azok milyen hangjelzéssel reagálnak a megfelelő beállítások kiválasztása után. Az ékszerek szintén gyakoriak, és ezek azok, amelyeket leginkább szeretnének megtalálni a tengerparti és sekélyvízi keresők. Ugyanakkor, amíg az érmék esetében egy átfogó lista áll rendelkezésre speciális megnevezésekkel és a várható tárgyazonosító értékekkel, az ékszerek számos tényező miatt rendkívül széles skálán helyezkednek el. Az arany szerfelett lágy, így azért, hogy az ékszerként hordható legyen, ötvözni kell más fémekkel, egyrészt a keménység eléréséhez, másrészt, hogy megváltoztassák annak természetes sárga színét. A tiszta aranyat 24 karátosnak tekintik, és a legtöbb ékszer a 10 karátostól (kevesebb, mint 50%-os tisztaságú) egészen a 22 karátosig (kicsivel több mint 92%-os tisztaságú) terjed. Bizonyos nemzetek előnyben részesítik a magasabb tisztaságú, azaz a 24 karátos aranyat.

Ha érdekel a folytatás, kattints ide.

   

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben