Termékeink

Minelab Excalibur II fémdetektor

A Minelab egyedülálló Szélessávú Spektrum (Broad Band Spectrum – BBS) technológiájának, valamint a kiemelkedő talajhatás kiegyenlítő rendszerének ötvözésével az Excalibur II lett az ideális víz alatti detektor. A különleges tervezésnek köszönhetően hatékonyan használható érmék, ékszerek, relikviák keresésére a szárazföldön, strandon, nedves homokon épp úgy, mint víz alatt, akár 66 m-es mélységben is. Igazi kétéltű gép! Az egyedülálló talajhatás kiküszöbölő rendszernek köszönhetően nem fog több fals jelet érzékelni a sós vízben sem.

Legyen ön akár gyakorlott búvár vagy csak egy alkalmi tengerparti kincskereső, az Excalibur II páratlan segítsége lesz a tengerparton, a sekély vízben vagy akár a tenger mélyén (66 m-ig) kincseket kutatva.

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben