Termékeink

Minelab X-TERRA PRO fémdetektor

X-Terra Pro-1.jpg
X-Terra Pro-1.jpg
X-Terra Pro-5.jpg
X-Terra Pro-2.jpg
X-Terra Pro-4.jpg
X-Terra Pro-3.jpg
Cikkszám: min-det-4907-1064
149 990 FT
Egység: 1 DbBruttó egységár: 149 990 FT / 1 Db

Termékismertető

Tűnjön ki a tömegből, és fokozza a játékot a Minelab vadonatúj X-TERRA PRO fémkeresőjével. A dobozból kivéve, egyszerűen állítsa be a detektort a terepnek megfelelően a Park, Field és Beach kereső módokkal, és bízza a kemény munkát a detektorra. Ahogy képességei fejlődnek, az X-TERRA PRO a PRO-SWITCH (állítható frekvencia technológia) segítségével teret biztosít a fejlődéshez, így egy gombnyomással 5, 8, 10 vagy 15 kHz-re állíthatja így bármilyen környezethez alkalmazkodva kezébe veheti az irányítást. 5 méterig teljesen vízálló (IP68 ), és olyan funkciókkal rendelkezik, mint az 5 hangmód, a markolaton található zseblámpa és a markolat rezgése és ezekkel  már a keresőzés megkezdésének pillanatától kezdve profinak fogja érezni magát.

PRO-SWITCH

A továbbfejlesztett PRO-SWITCH™ motorral hajtott X-TERRA PRO lehetővé teszi a frekvenciaváltást így alkalmazkodva az adott terület igényeihez. Mélyen lévő célpontok felderítése bárhol, bármilyen körülmények között!

TELJESEN VÍZÁLLÓ

Az 5 méterig vízálló vezérlőegységgel és tekercsel szerelt  X-TERRA PRO-t  bárhová magával viheti  így ezután vízpart, tenger vagy zuhogó eső sem jelenthet akadályt!

BEACH (vízpart) keresési mód

Az X-TERRA PRO a Minelabtó a strand üzemmódban még a legnehezebb  sósvízi körülményekkel is megbirkózik.

KÖNNYŰ ÉS KOMPAKT

A könnyű, 3 darabból álló X-TERRA PRO csak 1,3 kg súlyú, és mindössze 63 cm-re összetolható - dobja be a hátizsákjába, és már kész is.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A nagy LCD kijelző és az átlátható kezelőfelület megkönnyíti a kezdők számára is a kezelést, a tapasztalt fémkeresősök számára pedig a beállítások gyors és egyszerű finomhangolását.

AUDIO CONTROL

A többféle hangjelzésekkel a találatok hangja még soha nem volt ilyen tiszta - az X-TERRA PRO fejlett hang rendszere azt jelenti, hogy nem csak azt "hallja", hogy egy célpont szemét vagy „kincs”, hanem egy kis gyakorlás után, hallás alapján fel tudja mérni a célpont méretét és a mélységét is.

TEKERCSEK

Az X-TERRA PRO számos vízálló tekercset kínál, és kompatibilis a V12X™ 12 "x9" Elliptikus Double-D (tartozék), V8X™ 8 "x5" Elliptikus Double-D és V10X™ 10 "x7" Elliptikus Double-D tekercsekkel (tartozék), így bármilyen terepre felkészülhet. Az X-TERRA PRO az EQUINOX® sorozatú tekercsekkel is kompatibilis.

VILÁGÍTÁS ÉS REZGÉS

Lehet, hogy a nap véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy a vadászatodnak is véget kell érnie - a Control Pod zseblámpával, a piros háttérvilágítású kijelzővel, a háttérvilágítású billentyűzettel és a kézi rezgéssel még sokáig folytathatod a vadászatot, miután a nap már lement.

HANGOS ÉS TISZTA HANG

Élvezze a kristálytiszta hangzást a beépített hangszóróval vagy a villámgyors, alacsony késleltetésű vezeték nélküli fejhallgatóval, vezetékes fejhallgatóval és vízálló fejhallgatóval (opcionális tartozékok).

TARTÓSAN ÉPÍTETT

Mivel elköteleztük magunkat, hogy élenjárunk a teljesítmény, tartósság és a hosszú távú támogatás terén, az X-TERRA PRO mögött is a Minelab globális szerviz és kereskedelmi hálózata, és az akár 3 éves garancia áll.

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben