Termékeink

VIDEÓ KÉSZÍTŐ VERSENY RÉSZLETEK

Most a detektoraitoké a főszerep!

A Detect Max Hungary Kft. versenyt indít, melyen bárki indulhat, aki ért a videó készítéshez, és kedvet érez arra, hogy bemutassa saját fémkeresőjének működését.

Készítsetek tehát egy olyan videót, melyen az általatok használt fémdetektort mutatjátok be mind technikai szempontból, mind működés közben. Bármilyen típusú detektort használhattok, a lényeg, hogy a videón keresztül a gép tulajdonságait és használatát mások is megismerhessék. Természetesen nem kell (nem is lehet) részletekbe menően bemutatni a detektor minden jellemzőjét, a főbb tulajdonságokra koncentrálva igyekezzetek minél jobb minőségű, lényegre törő, érdekes, kreatív felvételt készíteni. A cél érdekében bármilyen zenei aláfestést, feliratot, effektet, stb. használhattok, és a videó formátumával kapcsolatban sincs kikötésünk. Csak a fantáziátok szab határt! Meg persze az időkorlát, ugyanis a videó maximális hossza 5 perc lehet.

A legjobb felvételeket megjutalmazzuk!

Az általunk kiválasztott első, második és harmadik helyezett videó készítője részesül nagyobb jutalomban, de igyekszünk minden beérkezett videót megköszönni egy kis meglepetéssel!

I. helyezett díja egy Bounty Hunter Lone Star Pro fémdetektor

II. helyezett díja egy fémkereső kiegészítőkből összeállított ajándékcsomag

III. helyezett díja szintén egy ajándékcsomag

 

Beküldés címe, határideje

Az elkészült munkákat 2017. július 25-ig a video@detector.hu e-mail címre várjuk az alábbi két óriásfájl küldő weboldal valamelyikén keresztül:

http://www.toldacuccot.hu/
http://www.mammutmail.com/

Az üzenetbe mindenképp írjátok bele személyes adataitokat (név, cím, telefonszám) is!

Az eredményhirdetésre 2017. augusztus 12-én kerül sor a fémdetektoros találkozónk helyszínén. Természetesen, aki nem tud eljönni, értesítjük, és a nyereményét postán juttatjuk el hozzá.

 

Hozzájárulási nyilatkozat

A verseny résztvevői a videóik megküldésével automatikusan  hozzájárulnak ahhoz, hogy azok közzétételére kizárólag a Detect Max Hungary Kft. jogosult, illetőleg a Detect Max Hungary Kft. írásbeli hozzájárulásával engedélyezett. A megküldött videókat a Detect Max Hungary Kft. szabadon felhasználhatja promóciós és egyéb célokra a beküldő további értesítése és díjazása nélkül.

A Detect Max Hungary Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen felmerülő, a videóval és annak forgatásával bárminemű összefüggésben keletkezett anyagi vagy erkölcsi károkért.

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben