Termékeink

XP Metal Detectors

XP Metal Detectors logo

Fedezd fel az XP fémdetektorok világát!

1998 óta Tolouse-i telephellyel, az XP Metal Detectors Franciaroszágban fejleszti és gyártja új, nagy teljesítményű fémdetektorait, amik mára meghatározó mérceként szerepelnek a téma szakértőinek szemében.

Egy mérnökökből és tapasztalt detektor használókból álló csapat munkája gyümölcseként az XP-ből olyan detektorok születtek, amik valóban a felhasználók igényeire vannak szabva. Termékeink ötvözik az erőteljességet, szelektivitást valamint ergonómiát, és mindezzel a maximális teljesítmény tökéletes elegyét alkotják.

 

Az XP a DEUS bemutatásával egy új fémdetektor generációt alkotott, amely egyszerre nyújt felhasználóbarát dizájnt és optimális működési teljesítményt. Egy teljesen újszerű felfedezői dimenziót nyit meg előtted e mélyreható, gyors, könnyű és teljes mértékben vezetéknélküli fémdetektorral.

Figyelem!

Kérjük, hogy mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően járjon el, ha fémkeresőt használ, és az alábbiakat mindig tartsa szemelőtt:

  • Mindig legyen tisztában a keresőzésre vonatkozó törvényekkel!
  • Tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat, és kérje a tulajdonos engedélyét a keresőzéshez!
  • Mindig temesse vissza a kiásott gödröket, és a megtalált szemetet vigye haza!Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet!
  • Soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti leletekben, területekben!
  • Lehet, hogy valaki minden fémkeresőst az Ön tevékenysége alapján fog megítélni!

A mohácsi csatatér kutatása

OTP áruvásárlási kölcsön

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fémdetektort?

Detektorok összehasonlító táblázata

Hírlevél feliratkozás

NAIH-77478/2014.

Facebook

Fémkeresők működés közben